И додека е познато дека Раковите се чувствителни и резервирани, Скорпиите таинствени, а Лавовите горделиви и најгласни во друштво, овој знак од надвор делува исклучително студено, а всушност е преполн со емоции.
Станува збор за Девиците кои најчесто од сите други знаци на зодијакот одаваат потполно погрешен впечаток. Девиците не сакаат да ги  покажуваат емоциите, иако се доста нежни  чувствителни, но секогаш даваат се од себе за да ги контролираат чувствата.
Тие толку ги потиснуваат што со текот на времето,кога повеќе не можат да ја задржат во себе лавината на насобраните чувства едноставно
„пукаат“.Токму затоа важно е да им пружите чувство на сигурност и доверба на Девиците, за да можат слободно да разговараат со вас за нивните чувства. 

Датум на објава: вторник, 10 април 2018 во 13:35
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар