Извор близок до првата дама сега за „Hollywood life” открил зошто Меланија преминува преку сите скандали и не бара развод.
Иако нивните брак не е добар, Меланија сака да го заштити 11- годишниот син Барон. Смета дека разводот негативно би влијаел на него, особено поради и така тешката година која е зад нив. Имено, откако таткото на момчето станал претседател на САД, животот целосно му се сменил.
-Сите кои мислат дека Меланија наскоро ќе предаде документи за развод, се лажат. Тоа нема да се случи. Се лажат и сите оние кои мислат дека нејзиното останување во ваков брак е знак на слабост. Токму спротивно. Меланија во целост е фокусирана на доброто на нејзиниот син“, кажал изворот. 

Датум на објава: среда, 11 април 2018 во 15:08
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар