За очекувањата од извештајот, повеќе од Гоце Михајлоски, кој е во Институтот за Европска политика и разговара со Александра Ивановска, истражувач во Институтот.


Датум на објава: понеделник, 16 април 2018 во 18:01
Гоце Михајлоски
Обновено во: 18:57

коментари

остави коментар