27 годишната Тати која неодамна ја објави фотогрфијата од Бибер, како спие по бурната ноќ, изјави дека тој навистина ја изморил и дека е добар љубовник.

Таа отворено зборува дека ја поминала ноќта со Бибер но се лути кога за неа пишуваат дека е проститутка.

- Спиев со него но не за пари - вели Тати.

Датум на објава: вторник, 12 ноември 2013 во 15:55
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар