Веднаш штом Warner Bros ги објави првите фотографии од главниот лик во новиот филм  за Тарзан, вниманието на понежниот пол беше освоено.

Во оваа верзија за познатата приказна за Тарзан, тој нема да се враќа од џунглата во цивилизацијата туку обратно - ќе се врати назад во шумата и ќе го бара дивото во себе....

Embedded image permalink

Датум на објава: среда, 09 декември 2015 во 21:52
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар