Предлог-законот за спречување коруција пред пратениците

Власта експресно сака нова Aнтикорупцсика комисија, која би била формирана до изборите. По 11 месеци, Предлог законот за спречување на корупцијата влезе во Собрание. Опозицијата негодива – вели дека власта на сила го носи Законот. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер