Кекеновски поднесе претставка до Уставен суд за законот за јазици

Универзитетскиот професор Јове Кекеновски до Уставниот суд достави иницијатива со која ја оспорува уставноста на Законот за употреба на јазиците.

Следува

притисни ентер