Русија загрижена од можноста да се формира „голема Албанија“

На 12 и 13 Април во Тетово се одржал состанок на локални власти од Македонија, Албанија и Косово на кој се разговарало за регионална унија на албански општини, односно меѓусебна интеграција на местата во кои живее мнозинско албанско население. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер