Гафовите и лапсузите главно обележје на кампањата

Оваа кампања можеби нема да биде запаметена по нешто ново и револуционерно, но секако ќе остане во сеќавањата како една од кампањите со најмногу гафови и лапсузи. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер