Полицијата и обвинителството се уште го истражуваат случајот со градоначалникот на Шуто Оризари

Полицијата и обвинителството се уште го истражуваат случајот со градоначалникот на Шуто Оризари од редовите на СДСМ, Курто Дудуш. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер