Тутунарите добија нов закон за тутун.

По 12 години тутунарите добија нов закон за тутун. Законот е работен по европски терк, а во неговата изработка вклучени беа сите засегнати страни. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер