Македонија и Србија ќе соработуваат во размена на знаење и искуства од дигитализацијата

На почетокот на следната година веб-страниците на Владата и министерствата ќе бидат редизајнирани и унифицирани во насока на поголема транспарентност и отчетност и интерактивност со граѓаните,. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер