Дали централната власт ќе ја ,,прифати“ фрлената ракавица од Мерко?

Легализација на дивоградби, издавање дозволи за градба, давање концесии... Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер