Претставници на одборот за одбележување на смртта на Чакалров, положија цвеќе

Претставници на одборот за одбележување на ликот и делото на војводата Васил Чакаларов, положија цвеќе на споменикот изграден во негова чест во општината Центар во Скопје. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер