Социјалните мрежи преплавени со слики од руската апликација „FaceApp“

Социјалните мрежи се преплавени од новата Руска алатка Фејс ап. Збрчкани лица и обелени коси повторно се појавија на профилите на Фејсбук. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер