Вредноста на зделката е во висина од 800 илјади евра, а автобусите се целосно произведени во фабриката во Скопје, со вградени агрегати на германската компанија МАН.


Датум на објава: среда, 19 јули 2017 во 14:21
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар