Денеска ќе биде промовирана Кадина карпа во близина на Зелениково, која е еден од локалитетите накои е работено за подобрување на условите.
На промоцијата ќе присуствува директорот на АППТ, Александар Донев и членови на Спортската качувачка федерација на Македонија

Датум на објава: четврток, 14 септември 2017 во 10:17
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар