Истовремено е соопштено дека носител на советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ ќе биде претседателот на ОК д-р Кирил Пецаков.

Д-р Митко Тилевски роден 1962 година во Скопје има завршено Медицински факултет. Специјалист-педијатар, поранешен пратеник во Собранието на РМ. Изинатите десет години беше директор на Специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св.Еразмо“. Оженет, сопруг и татко на две деца. 

Датум на објава: четврток, 14 септември 2017 во 13:05
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар