На огласот се пријавиле 11 кандидати, од Апелациониот суд во Скопје и од Основниот суд Скопје 1, од Управниот суд, од скопска двојка и од кавадаречкиот суд.

Неофицијално, како еден од можните идни претседатели на Апелација се споменува судијката Добрила Кацарска, која суди дел од предметите на Специјалното јавно обвинителство, а не е исклучена можноста и за судијката Гордана Спиревска.

Датум на објава: вторник, 13 март 2018 во 22:06
Александар Видиновски

коментари

остави коментар