Зевзекманија

Зевзекманија – емисија за топење на наталож ...

Бразди

Од орање до сеидба, од садење до берба, од нива до трпеза го следиме макeдoнскиот аграр.

Сите новитети, стручни совети, искуства и информации поврзани со македонското земјоделство - ...

„Само вистина“

Дали независното судство е возможна мисија во Македонија? Колку реформите можат судството да го ослободат од политичките влијанија?Кои се очекувањата од новиот јавен обвинител но и од новиот претседател на кривичниот суд? Дали судството избра личност ...

ОТВОРЕНА ПРОГРАМА на Канал 5

       Најпознатите водителски имиња од контактните програми во Македонија, оваа сезона, во рамките на ОТВОРЕНАТА ПРОГРАМА на Канал 5, секој работен ден од 7 до 14 часот, со здружени сили, Ве „напаѓаат“ со неодоливи содржини. Студ ...

Ѕвездите на Гранд

Оваа сабота во 19:30

Во тек е 12-та сезона од најгледаното музичко шоу во регионот чија цел е од најквалитетните таленти во поранешна Југославија да создаде вистински музички ѕвезди... Ана Бекута, Марија Шерифовиќ, Јелена Карлеуша, Вик ...

Никогаш не е доцна

Во тек е третата сезона од најемотивното музичко шоу на Балканот кое ги спојува музичките таленти од цел регион, кои имаат над 45 години. Освен натпреварувачкиот карактер, шоуто „Никогаш не е доцна“ испраќа и силни пораки за животот, и им овозможува ...

Некои нови клинци

Во понеделник 21:00

Шоуто на ѕвездичките во кое минатата година триумфираше нашата земја преку првопласираната Благица Ѕунѕуровска, оваа сезона ќе понуди уште поквалитетни кандидати, вклучително и од Македонија. Најмалку еден македонск ...

Еден на Еден

Оваа недела ексклузивно гостување во „Еден на Еден“.

Не ја пропуштајте епизодата со американскиот амбасадор Џес Бејли

Во недела во 18:50 на Канал 5.


.