Собраните донации на дневна основа ќе се предаваат во прифатниот центар за бездомници на Црвен крст на град Скопје во Момин поток.

Пунктот ќе биде отворен денес од 16:00 и ќе работи до 22:00, а утре и останатите денови ќе функционира од 10:00 до 22:00.

ЛИСТА НА ПОТРЕБНИ РАБОТИ:
 ЧИЗМИ
 ТОПЛА ОБЛЕКА
 ЈАКНИ И КАПУТИ
 ЗИМСКИ ЧОРАПИ
 ЏЕМПЕРИ И БЛУЗИ
 ШАЛОВИ И РАКАВИЦИ

Пунктот е лоциран на инфопултот на Skopje City Mall на самиот влез од страната на ул. М.А.Н.А.П.О. (Карпош 3)

Датум на објава: вторник, 10 јануари 2017 во 16:37
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар