Најважни вести

Зошто само Русија не ја поздрави одлуката на пратениците?

Русија не го прифаќа името Северна, ја признала Република Македонија под уставното име и тој став...

Арсовски: Русија повеќе нема да има влијание во Македонија

Со комуниколог Петар Арсовски за неговите ставови за идните случувања во Македонија и за руското ...

Кривична пријава поради закана кон пратеници-Полицијата ја гарантира безбедноста на пратениците од ВМРО - ДПМНЕ

МВР ја гарантира безбедноста на осумината опозициски пратениците, кои галсаа за пристапување кон ...

Заев: Oчекувам и над 80 пратеници да ги поддржат уставните амандмани

Според него во иднина ќе се зголемува мнозинството на пратеници кои ќе го поддржат Договорот, а предлозите и на пратениците од опозицијата, како и  нивните четири барања ќе бидат разгледани и инкорпорирани во уставните измен...

Каменос: Остануваме во Владата додека Договорот од Преспа не дојде во грчкиот парламент

Тој се обрати во Солун пред членовите на Национален совет на неговата партија, во отчетот за четиригодишното учество во Владата. -Нашата соработка со Владата, нашиот престој во Владата ќе биде се додека не дојде „нож до ...

Останете информирани Следете не на социjалните медиуми