Што ќе донесат зачестените средби на Македонските и Грчките политичари и преговорите пред средбата со медијаторот Нимиц , Елизабета Галевска разговара со поранешниот амбасадор Благој Зашов.

Датум на објава: четврток, 11 јануари 2018 во 18:30
Елизабета Галевска
Обновено во: 18:40

коментари

остави коментар