Направате една работа за нас, направете со раката „палец горе“ знак. Погледнете го аголот под кој се наоѓа вашиот палец и дознајте што тоа открива за вас.
Каков е обликот на вашиот палец?Прав или закривен?
Прав – Во случај вашиот палец да прави права гол, тоа значи дека сте сериозна личност која е помалку склона кон авантури. Вие сте фокусирани на сериозни работи во животот и зрела личност сте.
Закривен – Вие сте исклучително добри во изразувањето на себе си, без оглед дали се работи за вашите особини на личноста или вашите мисли. Вие сте отворена личност која точно знае како да го употреби својот мозок.

Датум на објава: вторник, 10 април 2018 во 13:27
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар