Кога ќе видите како се може да ви помогне, веднаш ќе почнете да ја тренирате.
Зошто е добро да се занимавате со јога?
Затоа што го намалува стресот, го подобрува сонот, ги опушта мускулите, ве враќа во фокус и позитивно влијае на сексуалната умешност.
Што е потребно за вежбање јога?
*Волја и решителност да направите нешто добро за себе
*Три пати неделно по најмалку 30 минути, кога ќе и се посветите само на јогата
*не повеќе од два метри квадратни простор за вежбање
*простирка од било кој материјал
*удобна гардероба
*шише вода
Погледнете го видеото во кое е прикажан прв, почетен тренинг:

Датум на објава: понеделник, 16 април 2018 во 13:54
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар