Бурни реакции по информациите за зголемувањето на платата на градоначалникот на Ѓорче Петров

Социјалните мрежи зовреа по информацијата која излезе вчера во јавноста дека Советот на општина Ѓорче Петров изгласал да му се зголеми платата на градоначалникот Александар Наумовски за 4.100 денари, односно неговата плата да изнесува 65.000 денари.

Следува

притисни ентер