Ѓуленистите уплашени од можна екстрадиција, спасуваат „жива глава“

Засилениот дипломатски притисокот на Турција за испорачување на припадниците на Фето, очигледно крена тревога меѓу структурите на оваа организација во земјава. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер