Со вкрстено испрашување на сведокот Костовски продолжи судењето за прислушувањето

Имаше случај кога репродуцер -тој што ги снима и слуша разговорите наместо на инспекторот по грешка му јави на таргетот лицето што беше прислушувано.' Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер