Превозниците директно од граничните премини ќе пријавуваат мито, корупција и криумчарење мигранти

Камионџиите со помош на апликација за мобилен телефон или компјутер ќе можат да пријавуваат мито, корупција, напади врз нив и нивните возила, шверц и криумчарење на мигранти. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер