Како што се наведува, инцидентот се лсучил во местото Споукејн во американската сојузна држава Вашингтон.

Исто така се додава дека најмалку четири лица биле ранети како и дека учениците биле евакуирани.

Полицијата биле повикана во средното училипте Фриман откако биле истрелани повеќе куршуми.

Сите останати училишта во тој регион биле затворени.коментари

остави коментар