На интернет се појави видео снимка од маж како стои на покрив. Но проблемот не е тоа што стои на покрив туку тој се крие под прозорецот и тоа гол.

Најверојатно се крие од партнерот на девојката која останала во станот.

Се верува дека видеото е снимано некаде во Франција.

Еден од коментарите на итернет што се појавија за ова видео е: Кога сопругот ќе ја види оваа снимка на итернет, прво ќе се смее 30 секунди за подоцна да сфати дека видеото е направено во неговата зграда.

Друг кометар: „Си го ризикуваш сопствениот живот за нечија сопруга!!! Тоа е многу глупо“.

Погледнете го несреќниот љубовник:

Датум на објава: сабота, 18 март 2017 во 21:45
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар