Жената го вратила дрвото во една од продавниците на Коско во еден град во САД од каде што го купила пред 2 недели. Таа се пожалила дека дрвото се исушило и таа си побарала да и бидат вратени парите.

Човекот кој го фотографирал ова изјавил дека доколку не го видел со сопствени очи немал ни да поверува дека вакво нешто може да се случи. И за негово неверување на жената и биле вратени парите.

Па наредната година муштериите ќе знаат што треба да направат со своите стари Божикни елки.

Датум на објава: сабота, 13 јануари 2018 во 21:47
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар