Три млади волци го нападнале кучето и изгледало како тоа да нема никакви шанси да преживее.
Меѓутоа ова паметно куче нашло генијален начин да се извлече до оваа ситуација.
Погледнете го ова неверојатно видео:

Датум на објава: четврток, 08 март 2018 во 13:49
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар