Додека тој од својата работна соба зборуваше за програмата на Би Би Си во живо, прво влезе поголемко детенце, тој се обиде да го поттурне, а потоа во собата влезе и бебето!

Неговата сопруга Ким А Јинг вознемирено успеа да ги изнесе децата од собата и да ја затвори вратата, а потоа тие викнаа да плачат што не им е дозволено да влезат кај татко им.

Родителите на Роберт велат дека децата веројатно помислиле дека тој е на Скајп врска со нив, и сакале да поразговараат со своите баба и дедо!

Роберт Кели со семејството живее во Кореја.

Погледнете како изгледаше неговото јавување во програмата на Би Би Си.

Датум на објава: петок, 10 март 2017 во 20:50
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 22:55

коментари

остави коментар