Во налетот на катастрофалниот ураган загинаа 25 лица , а целосно се уништени сите градби , било хотели , вили или куќи на локалните жители.

Поради уништениот жив свет , искорнатите дрвја и растенија , целосно е сменета бојата на островите што се гледаат од вселената .

Карибите од порано зелената , добија кафеава боја на снимките .

Сменета е руди и бојата на океанот , кој сега има далеку посветла сина боја . 

Датум на објава: вторник, 12 септември 2017 во 17:15
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар